Vetenskap och forskning

Vi utformar och utvecklar byggnader och tekniska miljöer i världsklass för all typ av vetenskap och forskning.

Design och konstruktion av anläggningar för vetenskap och forskning kräver särskild kompetens och expertis. Vi har ett team av specialister med stor erfarenhet av att utveckla kundens underlag och utforma anläggningar för att uppfylla en rad olika komplexa tekniska krav.

Vår projekthistorik innefattar allt från utformning av utrymmen med ultralåga vibrationer för den mest krävande bildhanteringsutrustningen till högsäkerhetslaboratorier, samt utveckling av högeffektiva allmänna laboratorieutrymmen.

Vi tillför mest värde genom att vara involverade i projektet helt från start. För de mest krävande anläggningarna innebär detta ofta att vara inblandad i själva platsvalet, innan projektet påbörjas.

Vi har en mycket väl beprövad och utvecklad metod för att samla in underlag, konstruera och lämna över forskningsanläggningar, vilket tillför mervärde för kunden under hela projektets livstid. Vår investering i att utveckla och förstå uppdraget är särskilt viktigt för kunden; vår referensdata erbjuder säkerhet helt från början av processen. 

Våra specialister inom konstruktion av byggnader med låga vibrationer är engagerade under hela projektet för att konstruera optimalt effektiva och välplanerade byggnaderna. Vi använder toppmoderna mät-, analys- och prediktionsmodeller för att erbjuda våra kunder lösningar i världsklass.