Auktionen är igång!

Nu har du möjligheten att buda hem detta unika konstverk, skapat av löparna på Ramboll Stockholm halvmarathon, och samtidigt vara med och bidra till en bättre värld! Pengarna från försäljningen går oavkortat till Musikhjälpen, som i år samlar in pengar för en värld utan barnarbete.

Här nedan ser du några bilder på verket och under bildspelet finns en länk till auktionssidan.

Till auktionen

Ramboll Stockholm halvmarathon 2021

Sedan 1945 har vi på Ramboll sprungit mot ett och samma mål – att skapa hållbara lösningar för samhälle, människor och natur. 

När städer växer och teknologin utvecklas springer vi längst fram. För med utveckling kommer nya utmaningar som behöver lösas på nya sätt.

Vi har kraften, kunskapen och viljan att tämja tekniken och skapa städer där människan och miljön mår bra.

Bankarta Ramboll Stockholm halvmarathon 2021

Go for Gold!

Sedan 2018 har vi varit titelsponsor för Stockholm halvmarathon. Årets lopp är det första om springs över Guldbron vid Slussen, som Rambolls ingenjörer har konstruerat. Guldbron ska knyta samman Stockholm under många decennier framöver.

På bron möttes löparna av en helt ny aktivitet där allas gemensamma fotavtryck skapade ett unikt konstverk, som under hösten ska säljas till förmån för välgörande ändamål.

För nu är det viktigare än någonsin att tänka på de fotavtryck vi lämnar efter oss. Nu springer vi tillsammans mot en ljusare framtid!

Go for Gold! och Ramboll Stockholm halvmarathon logotyper