Lotta Bringnäs

Administration, Ramboll Management Consulting

T: +46 70 445 26 43

Vi ser det som ett naturligt första steg i karriären och en chans att få prova på yrket som managementkonsult mot både offentlig och privat sektor. Du får en större inblick i hur vi arbetar med bl.a. analyser, utvärderingar, strategi- och organisationsutveckling.

Vi arbetar med uppdragsgivare internationellt, nationellt, regionalt och lokalt. Som praktikant hos oss kommer du ingå i ett konsultteam och tilldelas en personlig handledare som ger dig bästa möjliga coaching under resans gång. Du kommer att arbeta i olika uppdrag och uppdragsfaser. Du deltar även i försäljningsarbete och marknadsaktiviteter.

Din profil

Vi söker dig som är statsvetare, statistiker, sociolog, beteendevetare, socionom, nationalekonom eller företagsekonom och som är intresserad av att arbeta med samhällsutveckling genom att stötta våra uppdragsgivare med analys och utvärdering och/eller strategi- och organisationsutveckling i en kreativ miljö.

Vi värdesätter att du är ambitiös, har stark analytisk förmåga och är samhällsengagerad. Som person är du prestigelös, utvecklingsorienterad och tycker om att jobba i team.

Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Låter det intressant?

Ansök till praktik inom något av våra områden Social & Economic Impacts och Business Consulting. Du hittar de lediga tjänsterna via länken nedan, där du också kan läsa mer vad vi erbjuder inom respektive område.

Din ansökan ska inkludera cv, betygskopior samt ett personligt brev där du beskriver vem du är, vilken utbildning och vilka intressen du har samt varför du söker dig till oss.

Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi går igenom ansökningarna och kallar till intervju löpande.

Om du har några frågor går det bra att kontakta oss - vi så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer & ansök

Ansök om praktik på Ramboll Management Consulting

Se lediga tjänster och läs mer vad vi erbjuder inom respektive område.

Se lediga tjänster