Varje år genomför studenter sina examensarbeten på Ramboll. Vi har en bred verksamhet och kan erbjuda examensarbeten inom en rad olika områden; från byggnader, transport och samhällsplanering till energi, miljö, vatten och management consulting.

En nära kontakt med högskolor och universitet har alltid varit viktig för oss. Flera av våra medarbetare är parallellt med sin anställning hos oss doktorander eller handledare inom universitetsvärlden.

Att skriva sitt examensarbete för Ramboll innebär att du bidrar till nytänkande och utveckling inom företaget och får med dig värdefulla insikter och erfarenheter om hur ett globalt teknikkonsultföretag fungerar. Många examensarbeten leder till en framtida anställning hos oss.

Är du intresserad av att skriva ditt examensarbete för Ramboll?

Vi lägger löpande upp specifika förfrågningar om examensarbeten i vår jobbank och under vissa perioder öppnar vi för egna förslag som du då får framföra i din ansökan.

Läs mer & ansök

Ansök om praktik på Ramboll

Praktisera inom byggteknik, samhällsbyggnad, installation, väg, bro, miljö, vatten eller projektledning.

Ansök om praktik på Ramboll Sverige

Ansök om praktik inom Management Consulting

Ramboll Management Consulting erbjuder varje termin attraktiva praktikplatser inom våra avdelningar Social & Economic Impacts och Business Consulting.

Ansök om praktik inom Management Consulting