Mia Wagner, Ingenjör

Se lediga jobb

Mia Wagner

Civil Engineer

T: +45 5161 6871

Mitt jobb

Min karriär på Ramboll startade 2012, medan jag fortfarande var student. Nu jobbar jag som byggnadsingenjör på Rambolls avdelning för internationella broar.

I mer än fyra år var jag involverad i Queensferry Crossing-projektet: en ny bro över floden Forth i Skottland. Jag har löst en mängd olika uppgifter och lärt mig väldigt mycket. Att bygga en bro av den storleken är oerhört komplicerat. Processen omfattar många discipliner och kräver personer med olika expertkunskaper.

Mia Wagner

Positiv atmosfär

Det bästa med att arbeta på Ramboll är definitivt möjligheten att skapa nya lösningar och vara en del av unika projekt som formar miljöer över hela världen. Jag har alltid fascinerats av att lösa stora komplexa problem genom beräkningar och grundlig analys av fakta. Jag tycker särskilt mycket om att göra det i den arbetsmiljö som råder på Ramboll, där alla hjälps åt. Den positiva atmosfär och laganda som finns här på Ramboll förgyller verkligen tillvaron.

Mitt råd till studenter som vill göra karriär på Ramboll är: Följ din dröm och passion, och skicka in din ansökan, även om det för tillfället inte skulle finnas några matchande jobb.