Samhället behöver förändring - har du modet att utmana branschen, kunderna och dig själv?

Med stark lokal närvaro och bred global utblick erbjuder vi förutsättningarna för en framgångsrik karriär, oavsett om du är specialist eller generalist, och vare sig du har siktet på ett internationellt äventyr eller föredrar att bo och utvecklas på hemmaplan.

För oss är det viktigt att vara ett föräldrasmart företag där man kan kombinera ett spännande yrkesliv med ett närvarande familjeliv.

Senior projektledare inom Hållbarhet och samhällsplanering

Ramboll söker dig som vill vara med och arbeta för en mer hållbar framtid, som senior projektledare inom hållbarhet och samhällsplanering. Ansök här till det kontor som passar dig:

Låter det intressant? Tveka inte att kontakta oss!

Two people having a meeting, standing, Stockholm office Sweden

Två av våra kollegor.

Ramboll är ett globalt företag med 15 500 medarbetare i 35 länder och är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Ulf Nilsson

Distriktschef

T: +46 (10) 6156081
M: +46 (76) 8305204

Ramboll projektledning

Vi leder och utvecklar projekt inom samhällsutveckling åt privata och offentliga beställare. Vi är drygt 250 projekt- och byggledare, projektutvecklare samt experter inom informationshantering, BIM och digitalisering.

Ramboll Projektledning erbjuder möjlighet arbeta som projektledare, byggledare och projekteringsledare på den lokala marknaden, i bland annat sjukhus, fastigheter, stora infrastruktur- och industriprojekt samt att leda Rambolls största och mest komplexa multidisciplinära projekt.

Vi är experter på byggprocessens alla faser. Från tidiga skeden med att utveckla projekt, realisera och driva kundens affär till genomförandeskedet samt drift- och underhållsfasen. Vi har även kunskap om hur hållbarhet och hur det kan skapa värde för våra kunder.

En gång om året ger Ramboll alla medarbetare vars enhet har uppnått ett positivt resultat chansen att åka på en teknikutvecklingsresa. På det sättet har vår personal möjlighet att ta till sig ny teknikutveckling och umgås med kollegor på ett mer avslappnat sätt.

Några pågående projekt i Sverige

Utveckling av framtidens vårdmiljöer

Mångmiljardprojektet Nya Sjukhusområdet Malmö är den största satsningen som Region Skåne någonsin gjort. Målet är bättre vård- och arbetsmiljö och ett sjukhus som är väl rustat för att möta framtidens krav. Ramboll arbetar med flera delar i detta mångmiljardprojekt.

Läs mer om projektet i Malmö

Enklare att resa hållbart med höghastighetsjärnväg Göteborg-Borås

Förenklad vardag med snabbare och mer hållbar persontrafik blir resultatet när höghastighetsjärnvägen mellan Göteborg och Borås står klar. Och nu har projektet tuffat igång – Ramboll har fått i uppdrag av Trafikverket att utreda sträckningen för järnvägen och de tre stationerna Mölndal, Landvetter flygplats och Borås.

Läs mer om projektet Göteborg - Borås
Se lediga jobb